Šis vynas gaminamas šaltuoju maceracijos būdu, vynuogių odelės su vynu kontaktuoja tik kelias valandas. Fermentuojasi nerūdijančio plieno statinėse, kontroliuojamoje 14 - 16 laipsnių temperatūroje.
Pristatome Bodega Particular de San Valero – vyninę, kuri sugrįžo prie šaknų, atkūrė tradicinius vyno gamybos metodus ir vėl pradėjo gaminti vyną, kuriuo ilgą laiką vyno augintojai vaišindavo savo šeimas ir draugus.
Šį prekės ženklą įkvėpė paprasti raižiniai, kuriais kažkada buvo siekiama atskirti vyną, pagamintą iš skirtingų veislių vynuogių.
Kiekvienais metais vynas gaminamas su dideliu užsidegimu ir jauduliu. Visad siekiama tobulybės, tačiau laikomasi nuoseklumo.
O pats geriausias dalykas... Dabar jo gali paragauti kiekvienas.
Komentarai