Šis vynas ribotu kiekiu pagamintas iš vynuogių, augančių ant šimtmečio senumo vynmedžių. Mažos uogos rankomis skinamos į dėžes mažą derlių subrandinančiuose vynuogynuose, todėl gaunamas išskirtinis vynas.
Maceracija ir fermentacija kontroliuojamoje, ne aukštesnėje nei 28 °C temperatūroje, vykdoma net 30-35 dienas, kas yra dvigubai ilgiau nei įprasta, dėl to vynas yra ypač koncentruotas ir išraiškingas. Po to vykdoma malolaktinė fermentacija, sušvelninanti skonį. Vėliau vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse ir dar ne mažiau nei 18 mėnesių ilsisi buteliuose iki paleidimo į rinką.
Vynai.com: Vyno odisėja kvapuose ir skoniuose. Aristokratiškai subtiliame aromate korių, samanų, muziejaus, odos, tamsių uogų, rozmarinų vitražas vedantis link meditacijos. Burnoje šilkinė elegancijos ataka aprengusi aviečių, gervuogių, vyšnių, dulkių įspūdį burnoje.
Pristatome Bodega Particular de San Valero – vyninę, kuri sugrįžo prie šaknų, atkūrė tradicinius vyno gamybos metodus ir vėl pradėjo gaminti vyną, kuriuo ilgą laiką vyno augintojai vaišindavo savo šeimas ir draugus.
Šį prekės ženklą įkvėpė paprasti raižiniai, kuriais kažkada buvo siekiama atskirti vyną, pagamintą iš skirtingų veislių vynuogių.
Kiekvienais metais vynas gaminamas su dideliu užsidegimu ir jauduliu. Visad siekiama tobulybės, tačiau laikomasi nuoseklumo.
O pats geriausias dalykas... Dabar jo gali paragauti kiekvienas.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Evaldas (2019-03-20)
-
- Evaldas (2016-07-19)
-
- Regimantas (2016-06-17)
-
- Audrius (2016-05-18)
-
Butina ragauti neskubant ir su pakankamai neastriais uzkandziais . - Jonas (2015-07-08)
-
- Gediminas (2014-07-09)
-
- Justas (2014-06-27)
-
- Andrius (2014-06-10)
-
Komentarai