Šiam vynui gaminti skirtos vynuogės skinamos vynuogynuose, kurie buvo pasirinkti dėl aukščio virš jūros lygio ir išskirtinių dirvožemiui būdingų sąlygų. Gausios sultys, išspaustos iš sutraiškytų vynuogių, fermentuojamos prancūziškojo ąžuolo statinėse kas savaitę panaudojant batonange techniką.
Pristatome BodegaParticularde San Valero – vyninę, kuri sugrįžo prie šaknų, atkūrė tradicinius vyno gamybos metodus ir vėl pradėjo gaminti vyną, kuriuo ilgą laiką vyno augintojai vaišindavo savo šeimas ir draugus.
Šį prekės ženklą įkvėpė paprasti raižiniai, kuriais kažkada buvo siekiama atskirti vyną, pagamintą iš skirtingų veislių vynuogių.
Kiekvienais metais vynas gaminamas su dideliu užsidegimu ir jauduliu. Visad siekiama tobulybės, tačiau laikomasi nuoseklumo.
O pats geriausias dalykas... Dabar jo gali paragauti kiekvienas.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Giedrius (2021-01-05)
-
- Vadim (2018-04-10)
-
- Artūras (2018-03-14)
-
- Saulė (2016-04-17)
-
- Gediminas (2014-07-09)
-
- Justas (2014-06-27)
-
- Lukas D. (2014-06-08)
-
Komentarai