Vienas iš tų perliukų, kuriuos būtina paragauti - abejingų nepalieka. Miško uogų kvapai ir skoniai su minerališkais atspalviais, puikus balansas.
Šis vynas atspindi Cariñena regiono vynui būdingą charakterį. Dėl akmeningo dirvožemio ir negailestingos saulės jame gausu gaivos suteikiančių mineralų ir tikrų vaisių skonių, kurie puikiai dera su prancūziškojo ąžuolo natomis.
Pre-fermentacija ir šaltoji maceracija 5 dienas vykdoma 10 ºC temperatūroje, po to temperatūra palaipsniui didinama iki 28-30 ºC, o maceracija vykdoma papildomas 30 dienų, kas suteikia vynui ypač išraiškingą skonį. Po to vykdoma malolaktinė fermentacija ir stabilizavimas.
Pristatome Bodega Particular de San Valero – vyninę, kuri sugrįžo prie šaknų, atkūrė tradicinius vyno gamybos metodus ir vėl pradėjo gaminti vyną, kuriuo ilgą laiką vyno augintojai vaišindavo savo šeimas ir draugus.
Šį prekės ženklą įkvėpė paprasti raižiniai, kuriais kažkada buvo siekiama atskirti vyną, pagamintą iš skirtingų veislių vynuogių.
Kiekvienais metais vynas gaminamas su dideliu užsidegimu ir jauduliu. Visad siekiama tobulybės, tačiau laikomasi nuoseklumo.
O pats geriausias dalykas... Dabar jo gali paragauti kiekvienas.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Giedre (2021-09-24)
-
- Juste (2020-07-01)
-
- Arnas (2020-06-10)
-
- Aurelijus (2020-05-13)
-
- Vilma (2020-02-10)
-
- Atėnė (2019-10-16)
-
- Birutė (2018-12-04)
-
- Irena (2018-11-11)
-
- VITA (2017-03-06)
-
- Sigita (2017-02-20)
-
- Vilma (2016-11-14)
-
- Remigijus (2016-10-09)
-
- Dalia (2016-08-09)
-
- Lilija (2015-08-03)
-
- Kristina (2015-05-21)
-
Rekomenduoju... - Petras (2015-02-24)
-
- Eligijus (2015-02-20)
-
- Gediminas (2014-07-09)
-
- Justas (2014-06-27)
-
- Valerijonas (2014-06-23)
-
- Andrius (2014-06-02)
-
Komentarai