Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. Vilniuje galimas skubus pristatymas. Tel. + 370 686 25652

Balthasar Ress WEINHAUS RESS Rheingau QbA Riesling feinherb


2014 / 750 ml
Rūšinis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda
Baltas vynas / Pusiau saldus / Lengvas
Vynuogės: Riesling
Alkoholio kiekis: 10% tūrio
Kamštis: užsukamas

Būsena: Laikinai prekės nebeturime.

10,00 €
  • Perkant 6 butelius, vieno butelio kaina 8,35 €. ir išsaugoti 17%
Kvapas: dvelkia kriaušių ir abrikosų aromatais.
Skonis: intensyvus, vaisiškas, šviežaus rūgštingumo.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 8-10 °C.
Rekomenduojama prie: baltos mėsos, jūros gėrybių, makaronų, ryžių patiekalų, suši, vėžiagyvių, žuvies
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-5 metus

Delikatus subalansuotas, lengvo ir gaivaus skonio su natūralaus saldumo "bučinuku". Nupylus vieną taurę, galima uždaryti butelį ir papurtyti. Gavęs oro šoką kvapas ir skonis atsiskleis dar įspūdingiau. Aukščiausios kokybės saldesnė alternatyva.


"Weinhaus Ress" – tai antrasis garsiojo vynų gamintojo, nuo 1870 metų gaminančio prabangius vynus, „Balthasar Ress“ prekės ženklas yra puiki alternatyva klasikiniam šio gamintojo asortimentui. Vyno stilius ir butelio apipavidalinimas puikiai pateisins vartotojų, ragavusių įvairiausių pasaulio vynų, lūkesčius – šis vynas išsiskiria gaiviu skoniu, mažu rūgštingumu ir lengvu stiliumi. Be to, jis pilstomas į bordo formos butelius su atsukamaisiais kamšteliais. „Weinhaus Ress“ vyno kaina nėra didelė, todėl suteikiama proga su juo susipažinti įvairesniems vartotojams. Taip pat tai – puikus kainos ir kokybės derinys tiems, kurie dažnai vartoja vyną.


Šis vynas brandinamas vyninės „Balthasar Ress“ rūsiuose. Reingau regiono rislingas gaminamas iš keliuose Hatenheimo, Halgarteno ir Estricho ūkiuose išaugintų vynuogių. Dirvožemį sudaro priemolis ir liosas. Mikroklimatas palankus gaminti vynui, kurio lengvumą pabrėžia subtilus skonis ir nedidelis rūgštingumas. Vynuogės skinamos mechaniškai, atsižvelgiant į bendrą jų būklę. Tada jos atsargiai gabenamos į rūsį specialiose talpyklose, kurios ištuštinamos naudojant vynuogių presą. Vynuogių misai nusėdus, iš nerūdijančiojo plieno pagamintose reguliuojamos temperatūros talpyklose vyksta fermentacija. Naudojamos kultūrinės vyno mielės.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

Jūs žiūrite: Balthasar Ress WEINHAUS RESS Rheingau QbA Riesling feinherb

Prašome įvertinti šią prekę *

  1 žvaigždutė 2 žvaigždutės 3 žvaigždutės 4 žvaigždutės 5 žvaigždutės

Pirkėjų vertinimai

Ieva (2015-01-13)
Kas megsta rieslinga - sis be priekaistu
Ilona (2014-08-17)
Janė (2014-06-30)
"Moteriškas" ir vasariškas vynas, bet patiko ir jį ragavusiems vyriškiams.
Dalia (2014-05-03)
Tikrai labai skanus, labai patiko ir sveciams. Uzsisakysiu ir kita karta.
Vilija (2014-04-14)
Šiuo metu mano Nr. 1: lengvas, gaivus, švelnus. Nerūgštus, ne per saldus - tiesiog laaabai skanus vynas:-)

Komentarai

  Kraunama...