Delikatus subalansuotas, lengvo ir gaivaus skonio su natūralaus saldumo "bučinuku". Nupylus vieną taurę, galima uždaryti butelį ir papurtyti. Gavęs oro šoką kvapas ir skonis atsiskleis dar įspūdingiau. Aukščiausios kokybės saldesnė alternatyva.
"Weinhaus Ress" – tai antrasis garsiojo vynų gamintojo, nuo 1870 metų gaminančio prabangius vynus, „Balthasar Ress“ prekės ženklas yra puiki alternatyva klasikiniam šio gamintojo asortimentui. Vyno stilius ir butelio apipavidalinimas puikiai pateisins vartotojų, ragavusių įvairiausių pasaulio vynų, lūkesčius – šis vynas išsiskiria gaiviu skoniu, mažu rūgštingumu ir lengvu stiliumi. Be to, jis pilstomas į bordo formos butelius su atsukamaisiais kamšteliais. „Weinhaus Ress“ vyno kaina nėra didelė, todėl suteikiama proga su juo susipažinti įvairesniems vartotojams. Taip pat tai – puikus kainos ir kokybės derinys tiems, kurie dažnai vartoja vyną.
Šis vynas brandinamas vyninės „Balthasar Ress“ rūsiuose. Reingau regiono rislingas gaminamas iš keliuose Hatenheimo, Halgarteno ir Estricho ūkiuose išaugintų vynuogių. Dirvožemį sudaro priemolis ir liosas. Mikroklimatas palankus gaminti vynui, kurio lengvumą pabrėžia subtilus skonis ir nedidelis rūgštingumas. Vynuogės skinamos mechaniškai, atsižvelgiant į bendrą jų būklę. Tada jos atsargiai gabenamos į rūsį specialiose talpyklose, kurios ištuštinamos naudojant vynuogių presą. Vynuogių misai nusėdus, iš nerūdijančiojo plieno pagamintose reguliuojamos temperatūros talpyklose vyksta fermentacija. Naudojamos kultūrinės vyno mielės.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Ieva (2015-01-13)
-
- Ilona (2014-08-17)
-
- Janė (2014-06-30)
-
- Dalia (2014-05-03)
-
- Vilija (2014-04-14)
-
Komentarai