Šio vyno gamyboje sutelktas tiek Ogier, tiek Côtes du Rhône srities, kur auga vynuogynai, individualumas ir istorija. Čia dominuoja vaisiai, prieskoniai ir kilnumas. Gaminant šį vyną, fermentacija vyksta žemoje (18/19°C) temperatūroje, kad išsaugoti aromatą – be malolaktinės fermentacijos. Vynas brandinamas kartu su nuosėdomis 6 mėnesius.
Puikiai tinka su jūrų gėrybių patiekalais (šukutėmis, krevetėmis), šviežios žuvies su žolelėmis (šalaviju, peletrūnu) bei kepta vištiena. Tai geriausias baltas „heritage“, kada nors pagamintas Ogier.
Esminiai principai kuriant ir išlaikant vynus, kurių daugiau nei 150 metų laikosi Ogier komanda: kantrybė, know-how, stebėjimas ir intuicija. Aistra kurti Rhône slėnio vynus gimė prestižiškuose Châteauneuf-du-Pape vynuogynuose. Senoviniuose rūsiuose Ogier brandina pačių didingiausių apeliacijų vynus Rhône slėnyje.
Komentarai