Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: blyškios granato
Kvapas: juodų bei džiovintų vyšnių, braškių, žemuogių, vanilės, saldymedžio, odos bei dūmo aromatai
Skonis: likerizuotų vyšnių, džiovintų spanguolių bei saldžių prieskonių skoniai, kurie dar ilgai tęsiasi poskonyje
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 14-16 °C.
Rekomenduojama prie: antienos, žąsies, kalakutienos
Blyškios granato spalvos vynas taurėje kvepia juodų bei džiovintų vyšnių, braškių, žemuogių, vanilės, saldymedžio, odos bei dūmo aromatais. Burnoje juntama salstelėjusi ataka, kuri virsta į itin gaivios ir sultingos rūgšties bei smulkių ir nugludintų taninų pojūtį. Juntamą vyno struktūrą užpildo likerizuotų vyšnių, džiovintų spanguolių bei saldžių prieskonių skoniai, kurie dar ilgai tęsiasi poskonyje.
Komentarai