Klasikinė Rioja iš geriausio Tempranillo derliaus, pateikta moderniai prie geriausių klasikinių skonio savybių pridedant vaisinį prieskonį tiesiog puikiam skonio balansui.
Vynas gaminamas iš senesnių nei 50 metų amžiaus vynmedžių vynuogių.
Stipraus ąžuolo skonio vynas. 18 mėn. vynas brandinamas 1 ar 2 metų senumo prancūziško ąžuolo statinėse, tada dar 3 mėn. – Aljė miškų ąžuolo cisternose. Prie jo labiau tinka įmantresni patiekalai ir tamsesnė mėsa. Galima patiekti su patiekalais, kuriuose yra džiovintų vaisių ir kurie paskaninti tokiais prieskoniais kaip vanilė, cinamonas, gvazdikėliai ar muskatas. Kalbame apie įmantresnius ir sudėtingesnius patiekalus.
Puikiai tinka laikymui. Su laiku skonis įgaus pilnumą ir bus tik geresnis. Prieš patiekiant būtina dekanatuoti arba palaikyti atidarius. Paveiktas oro atsiskleis tikrasis vyno skonis.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana.
Patiekiamas 16 °C temperatūros.
Vyno prezentacija:
Komentarai