Spalva: šiaudų geltonumo su gyvais atspindžiais
Kvapas: elegantiškas tipiškas Pinot Grigio aromatas
Skonis: švelnus, gerai subalansuotas rūgštingumas
Rekomenduojama prie: jūros gėrybių, kaip aperityvas, salotų, žuvies
Rekomenduojama laikyti butelyje: 2-3 metusGaivaus skonio, aukštos kokybės baltas Pinot Grigio vynas. Vynuogės apdorojamos pagal tradicinį baltojo vyno gamybos metodą. Fermentacija 15–20 dienų vyksta nustatytoje temperatūroje (16 °C) nerūdijančiojo plieno talpyklose. 4 mėnesius vynas brandinamas, tada išpilstomas į butelius.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Ana (2020-07-21)
-
Poskonis gaivus ir neįkyrus, bet atpažįstamas Pino Gris vynuogės tearuaras.. Įvertinau 4 žvaigždutėmis - TINA (2018-04-25)
-
- Donatas (2015-07-27)
-
- Asta (2015-01-07)
-
- Remis (2014-11-05)
-
- Migle (2014-07-29)
-
- Tomas (2014-04-15)
-
Komentarai