- Pradžia
- Champagne M. Hostomme VIKKA Blanc de Blanc Extra Brut Grand Cru
Skonis: elegantiškas ir minkštas skonis su šokolado, skrudintos duonos, vaisių natomis, dekantavus atskleidžia visą savo aromatinį potencialą
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 7-9 °C.
Rekomenduojama prie: austrių, jūros gėrybių, kaip aperityvas, salotų, vartoti vieną, vėžiagyvių, žuvies
2009 m. derliaus blanc de blancs šampanas brandintas apie 10 metų su mielėmis, o po mielių pašalinimo, dar 12 mėnesių buvo panardintas brandinti 60 metrų žemiau jūros lygio pačiame ekstremaliausiame taške, Lamanšo sąsiaurio gale, netoli Ouessant salos. Šioje bangų ir vėjų daužomoje vietoje kone mistiškai vyksta jūros dugno ir kreidinio Šampano dirvožemio simbiozė.
Pagamintas iš 100% Chardonnay vynuogių.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai