Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: raudonmedžio spalva
Kvapas: labai aromatingas, dominuoja prinokę vaisiai, jaučiasi ąžuolo, žolelių ir prieskonių natos
Skonis: pradžia puikia subalansuota, harmoningas rūgštingumas, švelnus, puikios struktūros, savito išraiškingo charakterio
Rekomenduojama prie: desertų, kaip aperityvas, makaronų, ryžių patiekalų, žvėrienos
Vienas labiausiai vertinamų ir populiariausių ispaniškų vermutų - raudonas "Yzaguirre" Reserva net 12 mėnesių brandintas ąžuolo talpose.
Yzaguirre vermutai gaminami tradiciniu metodu, o pagal ypatingą receptą jų gamybai naudojama net 80 skirtingų žolelių ir prieskonių.
Vermutas (kitaip dar vadinamas "aromatizuotas vynas") yra vyno gėrimas, pagamintas baltą vyną papildant įvairių augalų (vaisių, žolelių, prieskonių ar šaknų) ekstraktais. Raudona spalva taip pat gauna ekstraktų (karamelės) pagalba. Kiekvienas gamintojas naudoja savo augalų derinį ir paprastai tai yra griežtai saugoma komercinė paslaptis.
Rekomenduojama pateikti kaip aperityvą. Galima naudoti kokteiliui su trupučiu Campari, 3-4 ledo gabaliukais, apelsino riekele ir šviežios mėtos lapeliais. Daugiau kokteilių receptų čia.
Tinka naudoti maisto gaminimui siekiant pakelti patiekalus į kitą lygį. Patiekalų receptai čia.
Patiekiamas labai atšaldytas.
Komentarai