Jūsų krepšelis tuščias.
- Pradžia
- Alkoholiniai gėrimai užsakymui iš partnerių
- Vynas Tommasi Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC*
Rekomenduojama prie: baltos mėsos, kietųjų sūrių, raudonos mėsos
Raudonasis sausas rūšinis.Vynas gaminamas „ripasso“ metodu, vyną antrą kartą fermentuojant su vytintų vynuogių odelėmis, likusiomis po „Tommasi Amarone“ vyno gamybos. Vynas 15 mėnesių brandinamas didelėse 6500 litrų talpos slovėniško ąžuolo statinėse.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vynas užsakymui (21)
- Viskis užsakymui (3)
- Konjakas užsakymui (2)
- Brendis užsakymui (1)
- Romas užsakymui (2)
- Džinas užsakymui (2)
- Degtinė (spiritinis gėrimas) užsakymui (2)
- Kiti gėrimai užsakymui (7)
- Kaina
-
- 0,00 € - 49,99 € (31)
- 50,00 € - 99,99 € (5)
- 100,00 € - 149,99 € (3)
- 250,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Gėrimo šalis
- Airija (1)
- Anglija (2)
- Čekija (2)
- Dominikos Respublika (1)
- Italija (1)
- JAV (2)
- Kuba (1)
- Latvija (1)
- Lietuva (1)
- Meksika (1)
- Prancūzija (2)
- Rusija (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vynai
- Naujienos (1)
- Lietuvos vyno čempionato aukso medalių laimėtojai (1)
- Rekomenduojami kaip dovana (2)
- Magnum buteliai (1)
- Šampanas (4)
- Prosecco (1)
- Gėrimo gamintojas
- Charles Tanqueray (2)
- Coca Cola (2)
- Davide Campari - Milano (1)
- Havana Club International (1)
- Holdings VOF (1)
- Jack Daniel (1)
- Midleton (1)
- Rossi D'Asiago (1)
- Stock International S.r.I. (2)
- Stumbras (1)
- Unicognac (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandintas ąžuolo statinėse
- Dėžutė
- Viskio kategorija
- Single pot still (1)
- Bourbon (1)
- Tennessee (1)
- Konjako kategorija
- Kilmės žyma
- Romo kategorija
- Añejo (1)
- Spalva
- Baltas vynas (11)
- Raudonas vynas (6)
- Rožinis vynas (4)
- Tipas
- Neputojantis (13)
- Putojantis (8)
- Kiti gėrimai
- Džinas (2)
- Trauktinė (1)
- Likeris (4)
- Nealkoholiniai gėrimai (2)
- Vyno stilius
- Sausas (17)
- Pusiau saldus (4)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (7)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Arbane (1)
- Chardonnay (10)
- Glera (Prosecco) (1)
- Sauvignon blanc (2)
- Cabernet Sauvignon (4)
- Carmenere (1)
- Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) (1)
- Malbec (1)
- Merlot (2)
- Mourvèdre (Monastrell) (1)
- Nebbiolo (1)
- Pinot Meunier (5)
- Pinot Noir (Spätburgunder) (6)
- Syrah (Shiraz) (1)
- Tempranillo (Tinta Roriz/Aragonez) (1)
- Vyšnios (1)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Anykščių vynas (1)
- Casa Paladin (1)
- Champagne Deutz (2)
- Champagne Taittinger (2)
- Concha y Toro (3)
- Dal Bello (2)
- Gaja (1)
- Lindemans (2)
- Louis Latour (1)
- Moët&Chandon (1)
- Montes (1)
- Moutard (1)
- Pascal Jolivet (1)
- Rene Barbier (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vyno šalis
- Prancūzija (8)
- Italija (4)
- Ispanija (2)
- Čilė (4)
- Australija (2)
- Lietuva (1)
- Vyno regionas
- Chablis (1)
- Champagne (6)
- Val de Loire (1)
- Piedmont (1)
- Veneto (3)
- Curico Valley (1)
- Rekomenduojamas prie
- baltos mėsos (3)
- daržovių (1)
- desertų (2)
- ėrienos (4)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (6)
- kaip aperityvas (7)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (2)
- kumpio (1)
- lašišos (1)
- makaronų (1)
- paukštienos (2)
- raudonos mėsos (2)
- risotto (1)
- ryžių patiekalų (1)
- salotų (2)
- sūrio (5)
- užkandžių (3)
- vaisių (1)
- vėžiagyvių (2)
- žuvies (3)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai