- Pradžia
- Alkoholiniai gėrimai užsakymui iš partnerių
- Vynas Tommasi Poggio al Tufo Rompicolo (Sangiovese 60 %,Cabernet 40 %)*
Rekomenduojama prie: baltos mėsos, makaronų, sūrio, užkandžių
Raudonasis sausas krašto vynas iš TOMMASI vyninės „Poggio al Tufo“ vyno ūkio. Rubino spalvos su granato atspalviu. Vynas skleidžia intensyvų sunokusių raudonų uogų, gervuogių, dūmo, juodųjų pipirų, saldžių prieskonių aromatą. Puikios dermės ir struktūros, vaisių skonio pojūtis ilgai išlieka burnoje.
Pagaminas iš Sangiovese 60 % ir Cabernet 40 % vynuogių.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vynas užsakymui (21)
- Viskis užsakymui (3)
- Konjakas užsakymui (2)
- Brendis užsakymui (1)
- Romas užsakymui (2)
- Džinas užsakymui (2)
- Degtinė (spiritinis gėrimas) užsakymui (2)
- Kiti gėrimai užsakymui (7)
- Kaina
-
- 0,00 € - 49,99 € (31)
- 50,00 € - 99,99 € (5)
- 100,00 € - 149,99 € (3)
- 250,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Gėrimo šalis
- Airija (1)
- Anglija (2)
- Čekija (2)
- Dominikos Respublika (1)
- Italija (1)
- JAV (2)
- Kuba (1)
- Latvija (1)
- Lietuva (1)
- Meksika (1)
- Prancūzija (2)
- Rusija (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vynai
- Naujienos (1)
- Lietuvos vyno čempionato aukso medalių laimėtojai (1)
- Rekomenduojami kaip dovana (2)
- Magnum buteliai (1)
- Šampanas (4)
- Prosecco (1)
- Gėrimo gamintojas
- Charles Tanqueray (2)
- Coca Cola (2)
- Davide Campari - Milano (1)
- Havana Club International (1)
- Holdings VOF (1)
- Jack Daniel (1)
- Midleton (1)
- Rossi D'Asiago (1)
- Stock International S.r.I. (2)
- Stumbras (1)
- Unicognac (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandintas ąžuolo statinėse
- Dėžutė
- Viskio kategorija
- Single pot still (1)
- Bourbon (1)
- Tennessee (1)
- Konjako kategorija
- Kilmės žyma
- Romo kategorija
- Añejo (1)
- Spalva
- Baltas vynas (11)
- Raudonas vynas (6)
- Rožinis vynas (4)
- Tipas
- Neputojantis (13)
- Putojantis (8)
- Kiti gėrimai
- Džinas (2)
- Trauktinė (1)
- Likeris (4)
- Nealkoholiniai gėrimai (2)
- Vyno stilius
- Sausas (17)
- Pusiau saldus (4)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (7)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Arbane (1)
- Chardonnay (10)
- Glera (Prosecco) (1)
- Sauvignon blanc (2)
- Cabernet Sauvignon (4)
- Carmenere (1)
- Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) (1)
- Malbec (1)
- Merlot (2)
- Mourvèdre (Monastrell) (1)
- Nebbiolo (1)
- Pinot Meunier (5)
- Pinot Noir (Spätburgunder) (6)
- Syrah (Shiraz) (1)
- Tempranillo (Tinta Roriz/Aragonez) (1)
- Vyšnios (1)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Anykščių vynas (1)
- Casa Paladin (1)
- Champagne Deutz (2)
- Champagne Taittinger (2)
- Concha y Toro (3)
- Dal Bello (2)
- Gaja (1)
- Lindemans (2)
- Louis Latour (1)
- Moët&Chandon (1)
- Montes (1)
- Moutard (1)
- Pascal Jolivet (1)
- Rene Barbier (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vyno šalis
- Prancūzija (8)
- Italija (4)
- Ispanija (2)
- Čilė (4)
- Australija (2)
- Lietuva (1)
- Vyno regionas
- Chablis (1)
- Champagne (6)
- Val de Loire (1)
- Piedmont (1)
- Veneto (3)
- Curico Valley (1)
- Rekomenduojamas prie
- baltos mėsos (3)
- daržovių (1)
- desertų (2)
- ėrienos (4)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (6)
- kaip aperityvas (7)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (2)
- kumpio (1)
- lašišos (1)
- makaronų (1)
- paukštienos (2)
- raudonos mėsos (2)
- risotto (1)
- ryžių patiekalų (1)
- salotų (2)
- sūrio (5)
- užkandžių (3)
- vaisių (1)
- vėžiagyvių (2)
- žuvies (3)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai