Jūsų krepšelis tuščias.
- Pradžia
- Viskis Teacher's
Williamas Teacher‘is pradėjęs gaminti viskį pasakė, kad neduos savo vardo viskiui, kol neras skonio tobulumo. Highland Cream buvo pirmasis viskis, kuriam Teacher vardas buvo suteiktas. 40% viskis turi didžiausią salyklinio viskio (Single Malt whisky) dalį iš visų maišytų (Blended Whisky) viskių. Taip pat šiame viskyje naudojamas stipriai dūminis Ardmore viskis kaip skonio pagrindas. Šių dviejų žaliavų derinys yra itin ilgai išliekantis, stiprus ir kartu švelnus, sujungtas su turtingu dūminio viskio poskoniu. Tikras skonio šedevras.
Spalva: Auksinio gintaro
Kvapas: Stiprus salyklo su nedideliu dūminio viskio kvapu.
Skonis: Gilus ir stiprus salyklo skonis pajaučiamas pirmiausia. Poskonis – švelnus dūminio viskio. Pabaigoje atsiskleidžia saldesnis obuolių, kriaušių ir medaus prieskonis.
Galima vartoti gryną, su ledu, taip pat klasikiniuose viskių kokteiliuose.
Spalva: Auksinio gintaro
Kvapas: Stiprus salyklo su nedideliu dūminio viskio kvapu.
Skonis: Gilus ir stiprus salyklo skonis pajaučiamas pirmiausia. Poskonis – švelnus dūminio viskio. Pabaigoje atsiskleidžia saldesnis obuolių, kriaušių ir medaus prieskonis.
Galima vartoti gryną, su ledu, taip pat klasikiniuose viskių kokteiliuose.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai