Džinų mėgėjams pristatomas Meksikos pasididžiavimas - pirmasis meksikietiškas rankų darbo džinas gaminamas iš 100% agavos.
Jį galima vadinti botanikos produktu, nes yra pagamintas iš 32 augalų (bio kadagių, apelsinų, hibiskuso, greipfrutų, mandarinų, pasifloro, chia sėklų, ramunėlių, vanilės, imbiero, kavos, žalios arbatos, citrinos, laimo, guaranos, eukaliptų, ženšenio, cinamono, migdolų, citrinų ir apelsinų žiedų, purpurinės melisos, agavos sirupo, matės, šlamučio, riešutų,bugenvinijos, mėtos, kardamono, anyžių, kokosų, kalendros sėklų ir meksikietiškos vanilės) kurių kiekvienas auga skirtingose Meksikos valstijose.
3 kartus distiliuotas nerūdijančio plieno rezervuaruose. Kiekvienas agavos distiliavimo etapas užtikrina gėrimo grynumą, o kruopščiai, rankomis surinkti ingredientai garantuoja geriausią sintezę. Visi augalai prieš distiliaciją yra klasifikuojami pagal savo ypatybes ir tada maišomi su agavos alkoholiu. Unikali distiliavimo technika užtikrina geriausią derinį ir garantuoja ypatingą skonį.
Rezultate dominuoja kadagys su išraiškingu šviežių žolelių poskoniu.
Komentarai