- Pradžia
- VILLA MOTTURA Primitivo del Salento IGT
Spalva: Intensyvi raudona.
Kvapas: Kavos pupelių, juodųjų pipirų, šokolado, graikinių riešutų.
Skonis: Harmoningas, uogieniškas, kvapnus, salsvų ir aksominių taninų.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: jautienos, kasdienio maisto, keptos mėsos, kietųjų sūrių
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš vynuogynų, esančių Taranto ir Brindisi provincijose. 6 mėn. brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, vėliau 2 – 3 mėn. butelyje, harmoningam subalansuotumui pasiekti.
Gilus, harmoningas, uogieniškas, kvapnus, salsvų ir aksominių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų uogų uogienės, rūgščių vyšnių, skrudintos kavos pupelių, juodųjų pipirų, šokolado, graikinių riešutų kvapais.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai