Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: gili rubino
Kvapas: tipinis prieskonių ir juodų džiovintų vaisių aromatas, skrudintos duonos natos
Skonis: kompleksiškas, švelnus su ilgu vyšnių bei pipirų poskoniu
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: antienos, žąsies, kalakutienos, dešrelių, ėrienos, jautienos, kietųjų sūrių, makaronų, paukštienos, troškinių, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-8 metusKlasikinis Ripasso vynas iš Marano di Valpolicella kalvų vynuogynų. Ypač geras kokybės ir kainos santykis.
Corvina Veronese 70%, Rondinella 30%.
Maceracija vykdoma 10 dienų. Po to vynas laukia iki vasario, kada vykdoma refermentacija Ripasso metodu naudojant Recioto ir Amarone išspaudas. Po to vynas brandinamas 12 mėnesių didelėse ąžuolo talpose.
Rūgštingumas 5,7 g/l; likutinis cukrus 6,5 g/l.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana.
Komentarai