Labai tamsios spalvos vynas kvepia ąžuolo, trešnių, slyvų, miško uogų džemo bei prieskonių kvapais. Skonis svarus, tirštas, tačiau taninai dėl papildomo išlaikymo buteliuose yra švelnūs.
Vyną tinka ragauti su sodriais mėsos patiekalais, gausiai prieskoniais pagardintais makaronų valgiais, vidutinės brandos sūriais.
Iki išspaudžiant derlius labai kruopščiai perrenkamas atrenkant tik geriausios kokybės uogas. Fermentuojama net 25-30 dienų ąžuolinėse talpose.
Vynas du metus brandintas visiškai naujose ąžuolo statinėse. Paskui dar ilgai brandinamas buteliuose.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra: 18-20 °C.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Ragautoja (2022-02-13)
-
Esu champagne regiono gerbėja.
Šį vyną gavome dovanų.
Ir jis tobulas.
Įsirašau į mėgstamiausių gėrimų sąrašą. Kvepia gana saldžiai, vaisiškai, liežuvį palieka tik švelniai sausą, juntama maloni rūgštelė. - gintautas (2019-09-26)
-
- Evaldas (2016-07-18)
-
Komentarai