Darykla viskio mėgėjų pasaulyje žinoma viskiais brandintais pastiprinto vyno – chereso statinėse. Šiai dienai esant didelei chereso statinių paklausai, tik nedidelė dalis gamintojų pateikia išskirtinai tik šerio statinėse brandintus viskius – kokiu ir yra šis viskis. Skonyje ir kvape vyrauja raudonų vynuogių sulčių, džiovintų vaisių ir lengvi kavos ir šokolado poskoniai. Viskis distiliuotas 2006, o į butelius išpilstytas 2016 metais. Viskio spalva natūrali - nekoreguota karamele.
Tai nepriklausomo pilstytojo (independent bottler) leidžiama viskių serija. Šių pardavėjų viskiai, skirtingai nei įprastiniai distilerijų leidimai, pasižymi retomis viskių brandinimo versijomis. Paprastai šie viskiai leidžiami nedideliais tiražais ir turi nekasdien sutinkamą skonio ir kvapo paletę.
Šis viskis yra iš “The Ten” serijos, kuri pristato viskio skonio ir kvapo pasaulio įvairovę. Tai 10 skirtingų stilių viskių iš skirtingų Škotijos daryklų, skirtingo brandinimo ir atstovaujantys skirtingas viskio skonio grupes. Viskiai yra suklasifikuoti pagal jų charakterį nuo lengviausio #0 iki sunkiausio #9.
Komentarai