Tai mažiausia Škotijos viskio darykla, išvaranti tik 12 statinių viskio per savaitę. Viskis brendo europietiško ąžuolo statinėse, kuriose prieš tai laikytas pastiprintas vynas iš Ispanijos – cheresas. Viskio spalva yra šviesiai rusva, o kvape ir skonyje vyrauja džiovintų vaisių ir imbierinių sausainių poskoniai. Viskis distiliuotas 2008, o į butelius išpilstytas 2015 metais. Viskio spalva natūrali - nekoreguota karamele.
Tai nepriklausomo pilstytojo (independent bottler) leidžiama viskių serija. Šių pardavėjų viskiai, skirtingai nei įprastiniai distilerijų leidimai, pasižymi retomis viskių brandinimo versijomis. Paprastai šie viskiai leidžiami nedideliais tiražais ir turi nekasdien sutinkamą skonio ir kvapo paletę.
Šis viskis yra iš “The Ten” serijos, kuri pristato viskio skonio ir kvapo pasaulio įvairovę. Tai 10 skirtingų stilių viskių iš skirtingų Škotijos daryklų, skirtingo brandinimo ir atstovaujantys skirtingas viskio skonio grupes. Viskiai yra suklasifikuoti pagal jų charakterį nuo lengviausio #0 iki sunkiausio #9.
Komentarai