5 metus brandinta tekila skirta rafinuotam skoniui, vertinančiam visokį meną ir grožį visumoje. Pagaminta iš mėlynosios agavos augančios 980 m. virš jūros lygio "Colima" vulkano papėdėje. Klimatas, dirvožemis ir švarus oras suteikia unikalių ir sudėtingą aromatą, kuri atskleidžia Espinoza.
3 kartus distiliuojama variniuose induose ir 5 metus brandinama prancūziško ąžuolo statinėse. Raudonmedžio spalvos. Kvapas primena degintą ąžuolą ir jazminų aromatus. Taip pat vyšnių, šokolado, džiovintų slyvų, tabako su vos juntamais cinamono ir rausvojo pipiro aromatais. Ilgai išliekantis burnoje, šokolado, džiovintų slyvų ir vyšnių skonis su vanilės poskoniu.
Espinoza pagaminta mikro distilerijoje, kuri turi vienos šeimos, keleto kartų, ilgesnę nei 100 metų distiliavimo meistrystės istoriją. Gaminama laikantis seniausių Meksikos tradicijų ir remiantis pažangiausiais gamybos metodais.
Be dažiklių ir skonio priedų. Rankomis sunumeruotas derlius ir buteliai.
Komentarai