Kūrybinis Tasca d'Almerita vyninės eksperimentas, kai sumaišius 60% Nero d'Avola su 40% Cabernet Sauvignon gimė žavintis ir kerintis ir ultramodernus vynas - naujausias žiedas į Tasca sode.
Vynas 14 mėnesių brandinamas 225 litrų prancūziško ąžuolo statinėse.
1830 metais įkurta Italijos aristokratų šeimos vyninė Tasca d'Almerita daugybę metų visame pasaulyje žinoma, kaip ypač aukštos kokybės vyno gamintoja ir yra laikoma viena iš trijų labiausiai vertinamų Sicilijos vyno gamintojų.
Nero d'Avola (taip pat žinoma kaip Calabrese) yra svarbiausia ir plačiausiai paplitusi raudonų vynuogių veislė Sicilijoje. Nero d'Avola vynas paprastai pasižymi tamsia spalva, ryškiais taninais, vidutiniu rūgštingumu ir svarumu, tačiau būna ir pakankamai švelnus.
Komentarai