- Pradžia
- SOLNIA Monastrell Old Vine Alicante DO*
Kvapas: juntamos juodųjų uogų, slyvų, saldymedžio natos
Skonis: elegantiškas, tačiau intensyvus poskonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 18-20 °C.
Rekomenduojama prie: aštraus maisto, risotto, ryžių patiekalų, užkandžių
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-7 metusSolnia vynas gaminamas iš mažuose vynuogynų sklypuose iš 1935-1975 metais pasodintų vynmedžių. Įspūdingas monastrell vyno skonis, susiformuojantis brandinant vyną 15 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse, visa savo jėga juntamas burnoje, skleidžiant juodųjų uogų, slyvų ir saldymedžio natas. Suformuoja elegantišką, bet tvarų poskonį. Idealiai tinka prie užkandžių, ryžių pagrindo patiekalų, lengvų ant grilio paruoštų patiekalų bei keptos aštrios žuvies.
Rekomenduojama patiekti 18ºC - 20ºC temperatūroje.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai