Labai įdomaus skonio vištienos kepenėlių paštetas su moliūgais ir šaltai rūkytu kiaulienos kumpiu.
Norite palepinti savo mylimus žmones skaniais užkandžiais? Vertinate kokybiškus, sveikus produktus? Mėgstate išbandyti įvairius maisto derinius, tačiau neturite tiek laiko, kad visą užkandžių stalą paruoštumėte namuose? Įvairių skonių užtepėlės — puiki išeitis: greita, patogu, skanu ir sveika! Užtepėlės — tai nauji, netradiciniai lietuviški gaminiai, pagaminti tik iš natūralių produktų. Jos ne tik pradžiugins Jūsų skrandį, bet ir papuoš vaišių stalą bet kuria proga.
Užtepėlės puikiai dera su duonos lazdelėmis, užkandžių krepšeliais, o užtepę jų ant ką tik paskrudintos duonos riekelės tikrai negalėsite atsispirti. Saulėtomis dienomis šis tobulas užkandis džiugins iškylose gamtoje, kelionėse, o žvarbiais, lietingais vakarais — ant vaišių stalo namuose.
Sudedamosios dalys: keptos vištų kepenėlės (rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai) 30%, moliūgai 30%, šaltai rūkytas kiaulienos kumpis (druska, česnakai, cukrus, juodieji pipirai, konservantas natrio nitritas) 20%, svogūnai 15%, česnakai 15%, rapsų aliejus, druska, pipirai.
Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje.
Geriausias iki: data nurodyta ant dangtelio.
Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 2 dienas.
Komentarai