Šis aliejus išspaudžiamas šaltuoju būdu per 24 valandas nuo derliaus nuėmimo. Išspaustas iš Nocellara del Belice alyvuogių veislės, kurių medeliai auginami Sicilijos Val di Noto širdyje. Alyvuogės skinamos rankomis idealiu derliaus nuėmimo momentu, kad būtų užtikrinta intensyvesnė spalva, aromatas bei artimas nuliui rūgštingumas.
Aliejus, gaminamas iš Nocellara del Belice rūšies alyvuogių, turi šviežiai nuskintų pomidorų ir daržovių aromatą, vidutinio vaisinio sodrumo. Puikiai tiks prie lašišos karpačio, makaronų su pomidorų padažu, ant grotelių keptos baltos mėsos ir žuvies.
Išpilstytas į elegantiškus, neskaidraus stiklo buteliukus, kurie 2019 m. Londono alyvuogių aliejaus konkurse laimėjo „Geriausio dizaino“ apdovanojimą.
Alyvuogių rūšis - Nocellara del Belice.
Laikymo sąlygos: Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikymo temperatūra – nuo 0 °C iki 25 °C.
Komentarai