Šis aliejus išspaudžiamas šaltuoju būdu per 24 valandas nuo derliaus nuėmimo. Išspaustas iš Evo Biancolilla alyvuogių veislės, kurių medeliai auginami Sicilijos Val di Noto širdyje. Alyvuogės skinamos rankomis idealiu derliaus nuėmimo momentu, kad būtų užtikrinta intensyvesnė spalva, aromatas bei artimas nuliui rūgštingumas.
Aliejus, gaminamas iš Biancolilla rūšies alyvuogių, lengvas, švelnus ir subtilus, tinkantis prie lengvų patiekalų, tokių kaip balta žuvis, vėžiagyviai ir kiti subtilūs patiekalai. Puikiai tinka pesto!
Išpilstytas į elegantiškus, neskaidraus stiklo buteliukus, kurie 2019 m. Londono alyvuogių aliejaus konkurse laimėjo „Geriausio dizaino“ apdovanojimą.
Alyvuogių rūšis - Biancolilla.
Laikymo sąlygos: Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikymo temperatūra – nuo 0 °C iki 25 °C.
Komentarai