1871 m. Giovanni Sartirano įkurta San Silvestro vyno darykla įsikūrusi Novello komunos, Barolo regione. Šiandieną ketvirtosios kartos vyndariai Paolo Sartirano ir Guido Sartirano išmintingai, su pagarba gilioms tradicijoms, protėvių sukaupta patirtimi kryptingai atstovauja vyninės veiklą.
Vynuogės skinamos išskirtinai tik rankomis. Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 9 mėn. brandinamas didelėse slovėniško ąžuolo statinėse ir 18 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Puikios struktūros, kvapnus, prieskoningas, patvarus, elegantiškas, šilkinių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu. Pasižymi prinokusių raudonųjų vaisių, vyšnių, balzamiko, prieskonių, pavasarinių gėlių, prieskoninių žolelių, šokolado, riešutų kvapais.
Komentarai