1871 m. Giovanni Sartirano įkurta San Silvestro vyno darykla įsikūrusi Novello komunos, Barolo regione. Šiandieną ketvirtosios kartos vyndariai Paolo Sartirano ir Guido Sartirano išmintingai, su pagarba gilioms tradicijoms, protėvių sukaupta ptirtimi, kryptingai atstovauja vyninės veiklą.
Vynuogės šiam vynui auginamos Barbera d’Asti, Alessandria aukštutinėse kalvose ir skinamos išskirtinai tik rankomis. Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 4 mėn. brandinamas didelėse prancūziško ąžuolo statinėse.
Daugialypis, kvapnus, prieskoniškas, labai lengvas, elegantiškas, salsvų taninų, gaivios rūgšties, švelnaus kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas.
Pasižymi raudonųjų vaisių, vyšnių, džiovintų slyvų, vanilės, prieskonių, gėlių, riešutų kvapais.
Komentarai