1871 m. Giovanni Sartirano įkurta San Silvestro vyno darykla įsikūrusi Novello komunos, Barolo regione. Šiandieną ketvirtosios kartos vyndariai Paolo Sartirano ir Guido Sartirano išmintingai, su pagarba gilioms tradicijoms, protėvių sukaupta patirtimi kryptingai atstovauja vyninės veiklą.
Vynuogės skinamos išskirtinai tik rankomis. Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 9 mėn. brandinamas slovėniško ąžuolo statinėse ir 4 m. buteliuose harmoningam subalansuotumui pasiekti.
Kad šis Barbaresco būtų vadinamas Riserva, jis tobulinamas 50 mėnesių iki patekimo į prekybą.
Prabangus, subtilus, išraiškingas, solidus, ilgaamžis, turtingas, prieskoniškas, salsvų šilkinių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi trešnių, vyšnių, prieskonių, laukinių gėlių, žibuoklių, šokolado, skrudintų lazdyno riešutų ir žemiškais kvapais.
Komentarai