Šiam vynui vynuogės skinamos maksimaliai sunokę, kad būtų pasiektas gerai subalansuotas skonis ir rūgštingumas.
Vynas 3 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Šiaudų geltonio su žalsvais atspalviais, puikiai subalansuotas vynas. Kvapuose ir skoniuose dominuoja žolės, serbentų lapų bei greipfruto natos.
Vivino reitingas 4
Vyriausiasis vyndarys ir „Rutini Wines“ projektų vadovas Mariano Di Paola yra pagrindinė Argentinos vyno pramonės figūra ir yra tarp 30 geriausių vyndarių pasaulyje. Neįkainojamos patirties nešėjas, nuolat eksperimentuoja ir mokosi. Kiekvienais metais jis asmeniškai kontroliuoja darbą vynuogynuose ir dalyvauja vyninės enologiniuose procesuose. Jo darbas taip pat ir sukurti išskirtinius vynus, jų originalų dizainą ir stilių.
Komentarai