Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: Ryški, sodriai raudona vyšnių spalva.
Kvapas: Nosyje jaučiamas labai prinokusių vaisių, skrebučio, iriso ir vanilės aromatas.
Skonis: Aksominis ir subalansuotas gomuryje, geros, kokybiškos tanininės struktūros.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 14-16 °C.
Rekomenduojama prie: antienos, žąsies, kalakutienos, jautienos, paukštienos, raudonos mėsos, troškinių, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 1 val.
Vynuogės, išaugintos vynuogynuose pasodintuose daugiau nei prieš 30 metų. Aksominis ir subalansuotas gomuryje, geros, kokybiškos tanininės struktūros.
Brandinama dvejus metus amerikietiško ąžuolo statinėse, po to mažiausiai vienerius metus butelyje.
Komentarai