„Pere Ventura“ vyno ūkis yra įsikūręs Sant Sadurní d'Anoia mieste, Penedes regione. Būtent čia 1872 metais, prižiūrint Pere Venturos proseneliui Manuel Montserrat Fontthe, buvo pagamintas pirmasis cava butelis. 1992 metais Pere Ventura įkurė savo vyno ūkį, kuris netrukus tampo žinomas kaip išskirtinės kokybės cava gamintojas. Ant kiekvieno butelio pavaizduota ranka yra begalinio atsidavimo savo darbui ir neabejotinos kokybės garantijos simbolis. Tokiu būdu parodoma, kad Pere Ventura – kompanijos įkūrėjas ir vienintelis savininkas laiduoja už savo produkto kokybę.
Vynas yra šviesiai gelsvos spalvos su auksiniais atspindžiais, kvapuose vyrauja baltųjų vaisių, citrinų ir žaliųjų obuolių natos. Tai elegantiškas vynas su brandos tonais. Vynas buvo brandinamas 15 mėnesių.
Cava gaminama iš 35% Xarel·lo, 35% Macabeo ir 30% Parellada vynuogių
Komentarai