- Pradžia
- Parusso Metodo Clasicco Brut
Kvapas: abrikosų, braškių, aviečių, žemuogių, rožių, lauko gėlių,
Skonis: švelnus, kremiškas, aromatingas, gaivios rūgšties.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 8-10 °C.
Rekomenduojama prie: kaip aperityvas, vartoti vieną
Putojantis Italų vyndario Parusso vynas. Gaivus, švelnus, kremiškas, aromatingas, gaivios rūgšties, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu.
1901 m. Gaspare Paruss nupirko pirmajį vynuogyną Mariondino apylinkėje Castiglione Falletto provincijoje, vėliau Rovella vynuogynas Bussia apylinkėje. Šiandien Parusso vyninei priklauso 28 ha puikių vynuogynų Monforte d’Alba ir Castiglione Falletto Pjiemonte. Parusso šeima iki dabar dirba su didžiule aistra, atsidavimu, nuolatiniu noru tobulėti, eksperimentuoti ir tęsti gilias savo protėvių tradicijas.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai