- Pradžia
- Parusso Dolcetto d’Alba Piani Noce DOC
Spalva: rubino raudona su violetiniais atspindžiais,
Kvapas: raudonų vaisių, tabako,
Skonis: gerai subalansuotos rūgšties, raudonų vaisių, migdolų.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 14-16 °C.
Rekomenduojama prie: baltos mėsos, kasdienio maisto, užkandžių
Vaisiškas ir aromatingas, švelnių taninų ir subalansuoto rūgštingumo.
1901 m. Gaspare Paruss nupirko pirmajį vynuogyną Mariondino apylinkėje Castiglione Falletto provincijoje, vėliau Rovella vynuogynas Bussia apylinkėje. Šiandien Parusso vyninei priklauso 28 ha puikių vynuogynų Monforte d’Alba ir Castiglione Falletto Pjiemonte. Parusso šeima iki dabar dirba su didžiule aistra, atsidavimu, nuolatiniu noru tobulėti, eksperimentuoti ir tęsti gilias savo protėvių tradicijas.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai