- Pradžia
- Paladin Chardonay
Spalva: Blyški šiaudų geltona
Kvapas: vaisinis su šviežių obuolių ir tropinių vaisių aromatais
Skonis: Gaivios natos ir ilgai išliekantis vaisių poskonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 5-7 °C.
Rekomenduojama prie: jūros gėrybių, užkandžių, žuvies
Casa Paladin grupės vyno darykla įkurta 1962 m. Motta di Livenza mieste netoli Treviso. Tarptautiniu mastu žinomas „Chardonnay“ Veneto regione subręsta anksti su malonia ir elegantiška vaisių nata. Vyno fermentacija vyksta lėtai, 15°C temperatūroje. Kad vynas būtų maksimaliai išreikštas, jis brandinamas ant mielių maždaug 3 mėnesius.
Elegantiškas, vaisinis, kvepiantis subtiliais šviežių obuolių ir tropinių vaisių kvapais.
Puikiai tinka kaip aperityvas arba prie žuvies patiekalų, pirmųjų subtilių patiekalų, ant grotelių keptų jūrų liežuvių ir baltos žuvies.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai