Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: gili intensyvi rubino
Kvapas: prinokusių vaisių, miško ir raudonųjų uogų kompleksas su prieskonių natomis
Skonis: labai gerai subalansuotas švelnus ir sklandus skonis, švelnūs salsvi taninai
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 18-20 °C.
Rekomenduojama prie: jautienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, prieskoningų patiekalų, raudonos mėsos, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 1 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-8 metusKilmingas vynas iš rinktinių privačių vyninės vynuogynų nusidriekusių istorinėse Montepulciano kalvose 380 m virš jūros lygio, kur jau apie 1000 metų gaminamas prestižinis Vino Nobile di Montepulciano vynas.
Pagamintas iš 80% Sangiovese (Prugnolo Gentile) ir 20% kitų raudonųjų vynuogių, kurių derlius nurenkamas rugsėjo-spalio mėnesiais.
Maceracija vykdoma 15-20 dienų, Vynas 24 mėnesius brandinamas slovėniško ąžuolo talpose.
Komentarai