Spalva: intensyvi rubino
Kvapas: šviežias vaisiškas
Skonis: sausas, harmoningas
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: antienos, žąsies, kalakutienos, dešrelių, kasdienio maisto, keptų daržovių, kietųjų sūrių, kumpio, makaronų, mėsos, paukštienos, picos, troškinių
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-5 metusRaudonasis Toskanos vynas iš privačių vyninės vynuogynų nusidriekusių Montepulciano kalvose 280 m virš jūros lygio, kur jau apie 1000 metų gaminamas prestižinis vynas.
Pagamintas iš 80% Sangiovese (Prugnolo Gentile) ir 20% kitų raudonųjų vynuogių.
Vynas 6 mėnesius brandinamas plieninėse talpose.
Komentarai