Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: šiaudų spalvos
Kvapas: itin aromatingas vynas su tropinių vaisių natomis
Skonis: labai vaisiškas su švelniu salstelėjimu
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 6-8 °C.
Rekomenduojama prie: desertų, jūros gėrybių, kaip aperityvas, suši
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-3 metusPagamintas iš prestižiškiausios Cartizze vietovės vynuogyno derliaus.
Itin aromatingas vynas su tropinių vaisių natomis. Burnoje labai vaisiškas su švelniu salstelėjimu.
Tradiciškai patiekiamas prie pyragaičių, focaccia bei vaisių tartų.
Antonio Franco įkūrė “Cantine Franco” vyninę Valdobbiadene širdyje1919 metais. Valdobbiadene šiuo metu laikoma aukščiausio lygio Prosecco gamybos vietove.
Nuo tada pasikeitė trys Franco šeimos kartos, o Nino Franco vyninė buvo Prosecco populiarinimo pasaulyje pionieriais, kurių dėka šis gėrimas tapo toks populiarus.
Šiuo metu tai viena geriausiai vertinamų ir apdovanotų Prosecco gamintojų.
Komentarai