Vynas brandinamas 3,5 metų ąžuolo statinėse. Džiovintų figų, datulių, razinų aromatai su riešutų niuansais, gaivus, švelnus skonis, burnoje juntamas saldžių džiovintų uogų poskonis.
Rekomenduojama pateikti 16 - 18 °C temperatūros, įvairių šokoladinių desertų, karamelinio pudingo, riešutų, džiovintų vaisių, tinka kaip aperityvas.
„Niepoort“- šeimos vyninė valdoma jau penktos kartos, Dirk ir Verena Niepoort. „Niepoort“ - labai aukštos kokybės portų ir raudonųjų vynų gamintojas, kurio sausi vynai įtraukiami ir geriausiųjų trejetuką. Iš gausios gaminamų portų kolekcijos „Niepoort“ garsėja puikiai subalansuotais tawny portais. Gaminami tawny portai yra iš konkrečių metų derliaus, kurio senumas nurodomas etiketėje. Įdomūs ir baltieji sausi vynai: itin kompleksiški, kvepiantys sunokusiais tropiniais vaisiais.
Komentarai