Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Džiugi žinia vyno mėgėjams - mūsų vynų asortimentas pasipildė!

2014-09-22

Nesenai mūsų parduodamų vynų lentynas papildėme puikiaisiais Zenato iš Italijos, Carmelle ir Laroche iš Prancūzijos, Juan Gil ir Bodegas Atalaya iš Ispanijos, bei Baron Philippe de Rothschild iš Čilės ir Bianchi iš Argentinos.Zenato Amarone

Zenato – tai visam pasauliui gerai pažįstami vynai iš Veneto regiono. Šie puikūs, rinktiniai, daugybę apdovanojimų turintys AMARONE ir RIPASSA maloniai stebina kiekvieną vyno mėgėją.

Ne ką prastesni Domaine Laroche yra taip pat garsūs ir puikiai vertinami rinktiniai vynai iš Chablis regiono Burgundijoje, Prancūzijoje. Ši vyninė garsėja savo vyndarystės tradicijomis, kurios siekia net IX amžių.

Iš Ispanijos pasipildėme puikiai žinomais ir vertinamais Juan Gil šeimos vynais. Ši vyninė Lietuvos vyno čempionatuose ne kartą laimėjo metų vyninės apdovanojimą.

Taip pat pristatome puikius Baron Philippe de Rothschild vynus iš Čilės ir Bianchi vynus iš Argentinos, kurie pasižymi savo puikiais skoniais ir aromatais. Šie vynai taip pat yra Lietuvos vyno čempionatų laureatai.

Platesnę informaciją apie šias mūsų asortimento naujienas rasite čia.

Kviečiame visus būti pirmaisiais užsisakiusiais šių nuostabių vynų ir linkime malonių įspūdžių juos ragaujant! 

« Atgal
  Kraunama...