Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Asortimentą papildėme vynais iš Portugalijos

2015-02-05

Asortimentą papildėme rinktiniais vynais iš Portugalijos. Pagal kainos ir kokybės santykio kriterijų atrinkome garsaus gamintojų susivienijomo Saven prekinio ženklo Azul Portugal vynus. Azul Portugal prekės ženklas buvo sumanytas tam, kad apjungtų ir pasiūlytų visų svarbiausių Portugalijos vyno regionų vynus:

http://www.vynoguru.lt/lt/vynas-buteliais/filtravimas/vyno_gamintojas/saven.html

Taip pat jau galite įsigyti aukščiausio lygio Prosecco. Carpenè Malvolti, kuri yra pirmoji ir seniausia kompanija, pradėjusi gaminti kokybišką Prosecco ir jau daugiau nei 145 metų išliekanti šios srities lydere Italijoje ir pasaulyje. Aistra ir tradicijos, moksliniai tyrimai ir inovacijos, perduodamos iš kartos į kartą nuo pat įkūrimo 1868 metais. Conegliano-Valdobbiadene yra DOCG apeliacija Veneto vyno regione šiaurės rytų Italijoje, kurioje pačios geriausios sąlygos geriausių Prosecco vynų gamybai:

http://www.vynoguru.lt/lt/vynas-buteliais/carpene-malvolti-1868-dry-conegliano-valdobbiadene-prosecco-superiore-docg.html

Atsižvelgdami į vis labiau populiarėjantį džiovintų vynuogių Appassimento vyną, papildomai siūlome paragauti vyno iš Nero d'Avola vynuogių, užaugintų Belice slėnyje, Sicilijoje:

http://www.vynoguru.lt/lt/vynas-buteliais/barone-montalto-nero-d-avola-appassimento-sicilia-igt.html

« Atgal
  Kraunama...