Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Vyno namai Zenoteca ir elektroninės prekybos portalas Vynoguru.lt apjungė savo veiklą

2022-11-03

UAB „BNA GRUPĖ“ valdomi vyno namai „Zenoteca“, prekiaujantys išskirtinai itališkais vynais  ir maisto produktais Vilniuje, plečia savo veiklą ir stiprina produktų prekybą internetu. 

„Zenoteca“ ir elektroninės prekybos portalas Vynoguru.lt sutarė bendradarbiauti ir bendrai vystyti prekybą internetu Lietuvoje ir Baltijos šalių regione. Nuo šiol klientai galės pasirinkti ne tik kokybiškus vynus bei maisto prekes iš Italijos, bet ir kitų šalių: Prancūzijos, Ispanijos bei Portugalijos, o taip pat ir kitus populiarius gėrimus, kuriuos importuoja Lietuvos įmonės.

Didesnis asortimentas bus skirtas ne tik mažmeninei prekybai, bet ir HoReCa klientams.

„Zenoteca“ atrenka vynus, nealkoholinius gėrimus ir maisto produktus tik iš ekologiškų šeimų valdomų ūkių, kurie kontroliuoja visą gamybos procesą, todėl mūsų klientai galės mėgautis subtilių skonių, gurmaniškais, tik  pačios aukščiausios kokybės produktais, išsiskiriančias savo natūralumu ir šviežumu. 

 

Vynoguru.lt klientams papildomas patogumas bus ilgesnės darbo valandos, bei galimybė atsiimti užsakytus gėrimus šeštadieniais Zenoteca parduotuvėje Vilniaus centre A. Vienuolio g. 14.

 

Apjungus „Zenoteca“ ir elektroninės prekybos portalo Vynoguru.lt galimybes 2023 metais planuojama pasiekti 1,2 mln. eurų apyvartą.

„Zenoteca“ šiuo metu valdo 3 parduotuves Vilniuje: A. Vienuolio g. 14 , Užupio g. 25 ir esančią Vilnius Outlet, V.Pociūno 8 g. ir vykdo prekybą internetu: www.zenoteca.lt ir www.vynoguru.lt

 

Zenoteca ir Vynoguru.lt parduotuvė Zenoteca ir Vynoguru.lt vynai

« Atgal
  Kraunama...