Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Pasiūlymas išbandyti naujus kavos skonius

2023-05-18

Kas padaro kavos puodelį išskirtiniu? Nepaprastai daug įtakos turi žaliavų pasirinkimas. Ionia gali pasigirti tradicija, kurios tikslas labai paprastas: kokybė puodelyje. Nuo 1960 m. Ionia kavos pupelės yra skrudinamos tradiciniu Sicilietišku būdu. Kelias prasidėjęs Italijoje palaipsniui išplito ir visame pasaulyje.

 

Dėl šios priežasties prekinio ženklo istorija neabejotinai yra skani kelionė, bet, svarbiausia, tai istorija apie didelę meilę, kurią lydi kavos kvapas. Tad siūlome gan platų Ionia kavų pasirinkimą.

 

Labiausiai parduodamas Ionia kavos mišinys stebina tolygiu skrudinimu esant vidutiniam skrudinimo lygiui. Arabica ir Robusta kavos pupelių derinys suteikia šiai kavai tankų ir ilgai išliekantį pietietišką aromatą.

 

Patirkite ekologišką malonumą tvariai supakuotų maltų kavos pupelių pavidalu. Vakuuminė folijos pakuotė garantuoja, kad originalus sicilietiškas ekologiškos kavos aromatas atkeliaus į jūsų namus ypatingai šviežias.

 

Decaffeinato mišinys, skirtas tiems, kurie nenori išsižadėti kavos skonio. Dėl kruopštaus ir natūralaus kofeino pašalinimo ši kava tinka visiems, norintiems tipiško Sicilietiško ir stipraus espresso be kofeino bei gali būti geriama, bet kuriuo paros metu.

 

Kviečiame išbandyti naujus skonius iš itin gausaus Ionia kavų asortimento, nes iki birželio 1 d. taikome net 15% nuolaidą visai Ionia kavai.

Ionia kava

 

Apie Italijos kavą galite paskaityti: https://www.vynoguru.lt/lt/news/naujienos/kodel-italiska-kava-tokia-populiari.html

Apie populiariausią pasaulyje kavą galite paskaityti: https://www.vynoguru.lt/lt/news/naujienos/kokia-kava-populiariausia-pasaulyje.html

« Atgal
  Kraunama...