Gilios ir ryškiai raudonos spalvos su granato atspalviais. Sudėtingo miško uogų, vyšnių aromato su žibuoklių, juodųjų pipirų ir gvazdikėlių užuominomis. Kompleksiško skonio su puikiai subalansuotu rūgštingumu bei švelniais taninais.
Maceracija ir fermentacijamas kontroliuojamoje temperatūroje ir prailgintas misos sąlytis su odelėmis. Brandinimas didelėse medinėse statinėse mažiausiai 9 mėnesius ir 6 mėnesius buteliuose.
Vyninė Masca del Tacco įkurta 2010 m., nuo 1949 m. veikusio vyno gamintojų kooperatyvo pagrindu. Vynuogynai sudaro daugiau nei 200 hektarų ir siūlo geriausias Apulijos saulės, jūros ir žemės savybes. Kai kurie vynmedžiai yra daugiau nei 50 metų amžiaus.
Vyndariai siekia apjungti naujausias technologijas su geriausiomis vyno gamybos tradicijomis. Visi vynuogyno darbai atliekami rankiniu būdu, vyno gamyboje brandinimas ąžuole naudojamas saikingai.
Komentarai