Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: intensyvi gili rubino
Kvapas: gervuogių, žemuogių, džemo, rozmarino ir žibučių aromatų puokštė
Skonis: galingas bet švelnus, kompleksiškas, subalansuotas. Labai ilgai išliekantis poskonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: antienos, žąsies, kalakutienos, ėrienos, grybų, jautienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, mėsos, raudonos mėsos, žvėrienos
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-6 metusAukščiausio lygio Primitivo vynas iš rankomis skintų atrinktų geriausių vynuogių.
Trumpai brandinamas įvairiose ąžuolo statinėse.
Puikiai tinka su užkandžiais, grybų patiekalais, paukštiena, griliaus patiekalais ir sūriais.
Vyninė Masca del Tacco įkurta 2010 m., nuo 1949 m. veikusio vyno gamintojų kooperatyvo pagrindu. Vynuogynai sudaro daugiau nei 200 hektarų ir siūlo geriausias Apulijos saulės, jūros ir žemės savybes. Kai kurie vynmedžiai yra daugiau nei 50 metų amžiaus.
Vyndariai siekia apjungti naujausias technologijas su geriausiomis vyno gamybos tradicijomis. Visi vynuogyno darbai atliekami rankiniu būdu, vyno gamyboje brandinimas ąžuole naudojamas saikingai.
Komentarai