Pagaminta naudojant senovinę technologiją, kai prinokusios vynuogės paliekamos ant vynmedžio, kad prarastų vandenį, sukoncentruotų cukrų ir rūgštis. Taip iš apdžiūvusių vynuogių pagaminamas labiau koncentruoto ir ryškesnio skonio vynas.
Gaminamas iš įvairių autorizuotų vynuogių mišinio.
Brandinamas plieno talpose.
Puikiai tinka su pirmaisiais patiekalais su mėsos padažu, vištiena, ant grotelių kepta mėsa, jautienos troškiniais, vidutiniais ir brandintais sūriais.
Vyninė Masca del Tacco įkurta 2010 m., nuo 1949 m. veikusio vyno gamintojų kooperatyvo pagrindu. Vynuogynai sudaro daugiau nei 200 hektarų ir siūlo geriausias Apulijos saulės, jūros ir žemės savybes. Kai kurie vynmedžiai yra daugiau nei 50 metų amžiaus.
Vyndariai siekia apjungti naujausias technologijas su geriausiomis vyno gamybos tradicijomis. Visi vynuogyno darbai atliekami rankiniu būdu, vyno gamyboje brandinimas ąžuole naudojamas saikingai.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Jurgita (2023-12-04)
-
- Jurgita (2023-12-02)
-
- Arnoldas (2023-11-07)
-
- Arūnas (2022-11-15)
-
Komentarai