Jūsų krepšelis tuščias.
Kvapas: Intensyvaus prinokusių vyšnių, gervuogių, slyvų aromato
Skonis: Švelnūs taninai ir intensyvus juodųjų uogų skonis, kurį papildo salsvos saldymedžio, prieskonių natos
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: keptos mėsos
Dalis vyno brandinta amerikietiško ąžuolo statinėse.
Intensyvaus prinokusių vyšnių, gervuogių, slyvų aromato; švelnūs taninai ir intensyvus juodųjų uogų skonis, kurį papildo salsvos saldymedžio, prieskonių natos.
Rekomenduojama patiekti 16 -18°C prie įvairių mėsos kepsnių.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Ben (2022-07-14)
-
- Julius (2020-12-25)
-
- Juozas (2020-04-18)
-
Komentarai