Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: intensyvi raudona su granato atspalviais
Kvapas: prinokę raudoni vaisiai, saldymedis ir saldūs prieskoniai
Skonis: pinokusių raudonų vaisių, saldymedžio ir saldžių prieskonių. Tvirtas vynas su ilgai išliekančiu poskoniu
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: jūros gėrybių, makaronų, paukštienos, sūrio
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-5 metusSicilija, dar vadinama "saulės žemė", garsėja puikiu klimatu ir dirvožemiu vynuogėms auginti. Nero d’Avola ir Syrah vynuogių mišinys – tai modernios italų vyndarystės Sicilijos saloje pavyzdys.
Paprastai gaminant raudonąjį vyną misa ilgą laiką laikoma su odelėmis, siekiant išgauti taninus ir skonius, būdingus rūšiniam vynui. Maceracija vyksta 12–15 dienų ne didesnėje kaip 26 °C temperatūroje. Vynas brandinamas nerūdijančio plieno statinėse ir tada išpilstomas.
Komentarai