Nero d’Avola ir Merlot vynuogių mišinys – tai modernios italų vyndarystės Sicilijos saloje pavyzdys. Šis paplitusių Merlot vynuogių ir Sicilijos raudonųjų vynuogių Nero d’Avola mišinys žymimas pagal liberaliąją Sicilijos IGT sistemą. Paprastai gaunamas švelnaus ir gaivaus skonio vynas – gan didelis Nero d’Avola rūgštingumas subalansuoja Merlot būdingą „apvalumą“. Tamsoje ant etiketės šviečia žvaigždės.
Paprastai gaminant raudonąjį vyną misa ilgą laiką laikoma su odelėmis, siekiant išgauti taninus ir skonius, būdingus rūšiniam vynui. Maceracija vyksta 12–15 dienų ne didesnėje kaip 28 °C temperatūroje. Vynas brandinamas metalo statinėse ir tada išpilstomas.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Albina (2018-12-15)
-
- Aušra (2015-09-30)
-
- Laura (2015-09-30)
-
- Andrius (2014-05-02)
-
Komentarai