Tai gardūs kepinti anakardžiai ir migdolai, kurių skoniams atsiskleisti padeda žiupsnelis druskos. Šie riešutai yra maistingas užkandis, kuris puikiai derės prie įvairių sūrių ar mėsos gaminių.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 607 kcal/ 2516 kJ, riebalų 51,50 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,85 g, angliavandenių 16,90 g, iš kurių cukrų 4,80 g, baltymų 19 g, druskos 0,99 g.
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai kepinti ir sūdyti (50%) (anakardžių riešutai, rapsų aliejus, valgomoji druska), migdolų riešutai kepinti ir sūdyti (50%) (migdolų riešutai, augalinis aliejus (palmių, saulėgrąžų), valgomoji druska). Sudėtyje yra riešutų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Komentarai